Alla inlägg den 29 september 2008

Av Lazarus - 29 september 2008 12:13

För att ta lite historia först så var det ju så att två små Adolfar föddes i Österrike och senare flyttade till Tyskland. Där bildade den ene Adolf ett parti som den andre Adolf anslöt sig till. Och det var inte bara Adolf som anslöt sig. Hela Österrike klappade händerna och anslöt sig. Den ene Adolf var den som bestämde och den andre såg till att några miljoner judar dog på ett eller annat sätt. Det var historien.

Efter att allt föll ihop och den ene dog och den andre, efter lite resor i Sydamerika, dödades efter en rättegång så trodde man ju att allt skulle bli frid och fröjd. Men så blev det ju inte. Tyskarna tycker t ex hjärtligt illa om Österike sedan dess. Anledningen är att Österrike efter kriget svor sig fria, stoppade händerna i byxfickorna och tittade åt ett annat håll. Så tyskarna fick ta hela skiten. Nåja, de ska ha en hel del också, men inte allt.

Hur som helst. Nu till den så kallade poängen. Om man, som Österrike tittar bort, varför inte fortsätta med det? Nej nu har de två främlingsfientliga partierna nästan 25% av rösterna ( Se valet i helgen ). Men har dom inte lärt sig någonting?

Jag vill inte att man, som man gör till och från, slåss på gatorna och försöker lösa frågan. Jag tycker att man ska lösa det hela genom upplysning. I det här fallet så verkar Österrikarna helt ha missat det där med upplysning och behandling av invandringen. Hur f-n har ni tänkt er framtiden, Österreicher?


Presentation

Omröstning

Vinket program är bäst?
 Allsång på Skansen
 Allsång på Liseberg
 Ser inte dom programmen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards