Alla inlägg den 4 juli 2009

Av Lazarus - 4 juli 2009 10:43

Sträckläste Expressens bilaga om MJ. Frågan är väl om det som skedde inte var det bästa för MJ. Verkar som han har utnyttjats på alla möjliga sätt från familj, vänner, bekanta, managers m fl sedan han var liten. Verkar som han var en vilsen själ i en vuxen kropp och att han hade extremt dåliga rådgivare som nu säkert har större plånböcker och bankkonton än vad MJ hade mot slutet.

Vad han gjorde och inte gjorde med de killar som han bjöd in till sig får vi kanske aldrig veta. Det kanske bara var så att han saknade några att lita på. Barn kan man oftast lita på. Han hade säkert ett antal olika störningar och sjukdomar som säkert plågade honom.

En sak kan man dock inte ta ifrån honom. Det var han som bl a gjorde Thriller och en rad andra hits som kommer att leva kvar långt efter att vi också finns hos Sankte Per.


Av Lazarus - 4 juli 2009 10:28

Såg att Miljöpartiet var i Almedalen och hade med sig en kärra ekologiska grönsaker och ville påtala att skolmaten borde bli bättre. I det sistnämnda har de helt rätt. Det hjälper dock inte att ge skolorna pengar till ekologiska grönsaker när skolpersonalen kokar sönder grönsakerna. För att lyckas med det hela måste...

Först och främst föräldrarna skippa färdigmaten utan laga maten från grunden.

För det andra måste skolpersonalen lära sig laga mat. Att koka sönder maten behöver man ingen ekologisk mat till. För det kan dom ta vilken skitmat som helst.

För det tredje bör det vara förbjudet att laga maten i storkök och sedan köra runt den i lastbil till andra skolor i kommunen.

För det fjärde måste etiska lagar se till att maten inte skeppas mellan länder i onödan. Varför ska vi äta danska grisar och tyskarna svenska?

För det femte måste det till lagar som klargör vad det egentligen står på förpackningen. Vad betyder t ex "Ursprung Sverige" eller "Packat i Sverige"? Ja inte betyder det att köttet är bättre i alla fall.

Gör man inte ovanstående så hjälper inte all ekologisk mat i världen.

Av Lazarus - 4 juli 2009 10:03

Här knusslas det inte med några kalorier hit eller dit. Vill jag ha en öl, chips eller pizza så får det bli det. Vill jag ha en stor härlig grönsakstallrik från den egna täppan så får det bli det. Jag lever bara en gång och ska leva gott.

Gör det du också!

Av Lazarus - 4 juli 2009 09:43

Har börjat med ett piller som ska tas en gång per dag. Biverkningar? Jo, tack: Illamående, kräkningar, yrsel, huvudvärk, slöhet, muskelvärk, trötthet, sömnproblem. Ja, du kan ta vad som helst om man läser bruksanvisningarna. Men det är bara att köra på så får vi se om det släpper.

Det är ju frivilligt och dessutom bra om det funkar.

Presentation

Omröstning

Vinket program är bäst?
 Allsång på Skansen
 Allsång på Liseberg
 Ser inte dom programmen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards