Alla inlägg under juli 2009

Av Lazarus - 12 juli 2009 23:08

Har nu hunnit skriva 58 sidor på min bok. Det går trögt. Har dock tänkt mig att skriva 1-3 sidor om dagen framöver. Förhoppningsvis blir jag klar före nyår.

Mum

Av Lazarus - 12 juli 2009 21:34

Jag har hittat en av Sveriges värsta bloggar. Jag hoppas den snart försvinner, för den har på något sätt gått för långt. Tyvärr så tror jag att den är en människa som inte är vid sina sinnes fulla bruk. Du kan gärna bilda dig en egen uppfattning på www.mum.bloggagratis.seSka också tacka för alla kommentarer jag fått angående just mitt engagemang av denna blogg. Däremot ville de inte figurera med sina namn/alias, så jag har inte lagt ut några av dess kommentarer.Känns bara som min skyldighet som medmänniska att reagera fast jag inte har en aning om vilka dessa personer är som nämns i bloggen.

Av Lazarus - 11 juli 2009 11:22

På något sätt känns det lite fel att vi har en prins som egentligen inte gör annat än att måla, designa bestick och köra Porsche på våra skattepengar. För inte har väl prinsen tjänat så mycket pengar att han har råd att ställa upp i porschetävlingar.

Vi har en enorm arbetslöshet. Samtidigt kör prinsen Porsche. Sticker nog inte bara i mina ögon.

Av Lazarus - 11 juli 2009 11:17

Nu har väl någon fått spel i regeringen. Nu ska man lägga undan 160 miljoner för att göra Sverige till ett matland. Men är dom helt inskränkta?

Sverige är numera et multikulturellt samhälle där pölsa, rotmos, lapskojs mm totalt slagits ut av pizza, Bratwurst, Tacos, pasta, bulgur, Quinoa mm. Inte ont i det, men att därifrån göra Sverige till ett matland är ju ett skämt.

Dessutom har vi länder som Grekland, Tyskland, Italien, Polen, Österrike, Spanien, bara för att nämna några som ligger miltals före Sveriges matkultur.

De 160 miljoner vore nog bättre att använda till de arbetslösa.

Av Lazarus - 11 juli 2009 11:11

Ibland skriver folk till mig och tackar mig för någon kommentar, vilket hände idag. Sådant gör mig alltid väldigt, väldigt glad. Det visar att det finns folk i Sverige som behöver hjälp, stöd och någon att prata med. Ibland får man en bra kontakt efter ett tag vilket jag uppskattar.

Sen finns det dom som vill prata vidare via mejl och skickar sin e-postadress.

Ofta så vill inte dom att man släpper ut kommentaren på bloggen. Jag lovar att om du skriver att jag inte ska lägga ut den så gör jag det inte.

Jag är också tacksam om du skriver att jag lyckats hjälpa till med något, även om det bara är lite lite.

Ha en riktig bra dag och en bra framtid.


Av Lazarus - 9 juli 2009 21:05

Jag är helt såld på leverpastej. Skivbar, bredbar, med tryffel, utan tryffel, ja i nästan vilken form som helst. Bäst är hemmatillverkad med mycket lever i. Gärna kycklinglever. Macka, eller jag menar mackor, med leverpastej slinker enkelt ner i parti och minut. Antingen med ett lager majonnäs eller med smörgåsgurka. Tyvärr är frugans heminlagda gurkor slut så det får bli köpegurka. Fick till slut tag i en sort som var nästan lika goda som frugans, men inte helt. När så den var slut så kom hon hemdragandes med en bautaglasburk som innehöll gurkor som inte alls var av samma klass som frugans. Så nu tvingar man i sig dm ett tag. Men med min leverpastejkonsumtion så är den väl snart slut, hoppas jag. Skar upp en förpackning skivbar leverpastej igår morse. Den är slut nu. Skitgott.

Av Lazarus - 9 juli 2009 15:16

Har nästan fått 30 mm idag. Skönt! Det behövs i skog och mark. Dessutom kan man ta det lugnt en dag. Satt hos bilverkstan på f m för en garantigrej. Nu tittar jag med ena ögat på Tour de France.

Av Lazarus - 7 juli 2009 19:10

Har nu lagt in ytterligare låtar i min iPod och har nu ca 11000 låtar. Och jag har CD eller LP till varenda låt. Ja, nästan. Genom min Ripper som står på ibland kan jag få in en del låtar via den också. Att spela av gamla LP-skivor via en speciell skivspelare jag köpt tar dock lite väl lång tid, så där liger jag mycket efter. Annars skulle min iPod nog vara full. Köper det mesta genom Ginza. Jag vill ha all typ av musik. Så denna gång blev det t ex:

Dixie Chicks, Eric Martin, Masayah samt ett gäng samlingsskivor av olika slag. Lyssnar man som jag mellan 3 och 8 timmar på iPoden vill jag ha lite blandning. Har allt från AC/DC till Bach och från kinesiskt till brasilianskt.

Det finns afrikansk musik, kubansk, tysk, spansk, judisk, italiensk mm mm. Artister som min absoluta favorit Rod Stewart såväl som Pink, Rolling stones, Led Zeppelin, Ozzy, ABBA, All Saints, Alice Cooper, Anastasia, Benny Goodman, Billie Holliday, Björn Afzelius, Carolina af Ugglas, , Cher, Dean Martin, Dolly Parton, Eagles, Glen Miller, Hot Chocolate, Michael Jackson, Jannez, Barbados, Johnny Cash, Kelly Clarkson. Bara för att nämna en bråkdel av artisterna. Men så tröttnar man inte heller i första taget. Det går ju att ställa in iPoden på viss artist, visst album mm samt att jag kan blanda spåren.

Vad jag lyssnar på för stunden beror på sinnesstämning. En vacker morgon tar jag gärna till klassisk musik, En fredag Rod Stewart eller Pink, en knäpptyst kväll på altan gärna 40-talsjazz.

Köper en hel del skivor från Ginza som kostar max 50:-. Man kan göra massor av bra fynd med artister som man inte ens visste at dom fanns.  

Presentation

Omröstning

Vinket program är bäst?
 Allsång på Skansen
 Allsång på Liseberg
 Ser inte dom programmen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards