Alla inlägg den 15 mars 2008

Av Lazarus - 15 mars 2008 12:31

Ny film på gång. Horton. Handlar tydligen om en elefant och ett dammkorn. Själva historien har jag inte koll på. Däremot kollade jag recentionerna. Allt från 1 - 4 på en skala från 1-5. Beror bara på vilkenn tidning du läser. Ja, då inställer sig frågor. Ett: är det så enkelt att resesenterna har olika smak. Ja, tydligen. Har man olika humor i olika landsdelar eftersom man tycker så olika beroende på tidning? Ja, kanske lite, Eller är det så enkelt att beroende på vem som resenserat så har man fått olika mycket champagne och små snittar och därefter kanske på efterfest på nån balkong ( stulet av Magnus Uggla ). Svar, jag troligen.

Det som är trågigt är ju också att en resention kan sänka en bra film helt. En helt felaktigt bra resention kan få folk att inte vilja gå på bio nästa gång.

M a o skippa att resensera er personliga smak. Det är bara en smak av 9 miljoner andra.

Av Lazarus - 15 mars 2008 09:05

En liten fråga till dig som tycker att Alex Schulman är er gud till dig som gillar honom. Har du alla hemma? Tycker du detsamma om Calle Schulman? Då måste jag fråga dig följande:

  • Vad är så häftig med att kalla Cicci Renström Suurna för både det ena och andra? Att hon är ful, en usel recensent mm mm. Vad ger dem rätt att uttrycka sin låga åsikt på det sättet om en människa?
  • Vad är det som är så häftigt med att kalla Özz Nujen för "den jävla fittan"?
  • Vad är det häftiga i att sätta sig i ett blå skåp och...?
  • Vad är så häftigt när Alex gång på gång tjatar om en tjej som vinkar för att dra till sig uppmärksamhet för en militär annons?
  • Vad är överhuvudtaget så häftigt med att inte visa respekt för individen?
  • Är ni lika känslolösa nollor eller vill ni bara visa er barnsliga sida? Det är ju ofta så att folk som inte har en egen åsikt, eller folk som inte vågar själv, d v s fegar, gärna garvar och hejar på andra töntar.
  • Är du lika ointelligent som bröderna tönt tycks vara?

Jag tycker du ska växa upp, skaffa dig egna åsikter och slita garva åt tarvliga barnsligheter som två underutvecklade bröder skriver på en blogg. Innan du skriver en kommentar vill jag bara att du under 5 minuter tänker seriöst efter vad du vill med ditt liv. Om det verkligen är så att du ska vara en medlöpare i s f att ha en egen åsikt.

Jag tycker också att ni ska sluta köpa Värmlands folkblad tills bröderna tönt försvinner från deras hemsida.

Presentation

Omröstning

Vinket program är bäst?
 Allsång på Skansen
 Allsång på Liseberg
 Ser inte dom programmen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards