Alla inlägg under januari 2009

Av Lazarus - 16 januari 2009 18:25

Nu har jag fått papper på att min slutlön finns på kontot nästa tisdag. Summa hemlig, men OK. Så nu hoppas jag bara på att allt annat löser sig så jag kan släppa det företaget ( hemligt ) och bara gå vidare. Trodde jag skulle få ett svar från en person på företaget idag, men fick tyvärr inte det. Så det blir till att vänta några dagar. Men vem får inte vänta. Har snart väntat 8 månader på mitt andra barnbarn och kommer att få vänta ytterligare ca 5-6 månader på nästa. Men f-n så produktiva mina tjejer är...

När jag fått nästa barnbarn ska jag lägga mig på golvet eller sätta mig i en fåtölj med alla 3 barnbarn kring mig. Då har jag fått ett barnbarn av varje tjej.

PS: I morgon fyller min äldsta dotter 30.............


Av Lazarus - 16 januari 2009 15:52

Såg ett konstigt program i tran igår. Eormt feta tjejer ( 150-250 kg ) som sätter sig på smala killar. Inte för att tjejerna vill bråka eller så, utan för att killarna tycker att det är kul, eller vad det nu är dom tycker. OK, tjejerna har ett problem. Vissa tycks äta rätt, men har något fel med ämnesomsättningen medan andra bara vräker i sig mat för att bli tjockare. Synd om tjejerna, för de lär ju inte leva länge. Men det är väl lite synd om de puckade killarna också. Vad får man ut av att någon som väger 200 pannor sätter sig på en? Jag bara frågar.


Av Lazarus - 15 januari 2009 09:30

För inte så länge sedan skrev jag om en familj i USA som döpt en av sina barn till Adolf Hitler. Vilket jag självklart tyckte var helt galet. Nu har barnet omhändertagits av barnavården i USA. Finns tydligen en och annan smart person i USA iallafall.

Av Lazarus - 14 januari 2009 13:16

Har nu blivit anlagat för något som inte var min avsikt. En ganska klantig och felaktig formulering i ett mejl av mig har resulterat i en anmälan. Ändå läste jag mejlet flera gånger utan att se det dom nu anser sig se. Vi får väl bara hoppas att polisen har mer förstånd och ser det hela med en mer neutral och sund bild. Men så är det med vissa människor, de vill trampa på andra så länge de bara kan. Sorgligt med sant. Men jag ska väl reda ut den här stormen ( i ett vattenglas ) också.

Av Lazarus - 13 januari 2009 13:59

Jag har inte skrivit något om den tragedi som just nu pågår i Gaza och även i Israel. Anledningen är enkel. Jag tror att båda har fel och ljuger. Man skjuter på varann och anser att de har rätt att göra så. Ingen har rätt. Båda har fel. Jag kan inte med hjälp av media tala om vem som skulle ha mer rätt eller mer fel. Dock måste jag säga att det är konstigt att Israelerna, d v s judarna beter sig mot ett annat folk precis så som tyskarna betedde sig mot judarna för 60 år sedan och andra länder ännu tidigare. Det som är mest dorgligt är att USA inte ingriper, utan håller Israel bakom ryggen. Det gör i och för sig EU också. Ska det vara så djävla svårt att enas i ett litet land? Tänk dig, det finns i stort sätt ingen människa i Israel som varit med om fred! Om du inte vet vad det handlar om så är det så att judarna efter andra världskriget ville ha tillbaka "sitt" land. FN ( som var UN då ) bestämde att alla judar skulle få flytta till Palestina och bygga sitt eget land. Men jag förstår inte hur det skulle gå, det bodde ju palestinier där redan. Hur som helst, så är kriget i gång sedan dess. Sorgligt.

Av Lazarus - 12 januari 2009 17:27

Nu har jag lämnat av frugan vid tåget. Hon ska till ett av våra barn och barnbarn. Så jag är hemma och håller ställningarna några dagar. Nåja, det blir väl mest ställningarna framför datorn och TV:n. Har just hämtat min andra dotter och hennes ohängde man från bussen. De var ett dygn på en guppig och blåsig Östersjö.

Så nu ska jag bara softa hela kvällen. Inget fel i att vara ensam några dagar ibland. Man rår sig själv. Äter vad och när man vill, går upp när det behagar, har 100% koll på fjärrkontrollen. Lite uppåt i mörkret trots allt. I morgon ska jag skriva en ansökan på ett perfekt jobb. Får se vad det mynnar ut i. Nej, nu är nog ugnen varm så min specialrätt ska in. Jag kommer inte att tala om vad det är, för då får du så negativa tankar om min "kokkonst". Men gott är det. Ha det.

Av Lazarus - 12 januari 2009 09:33

Ibland snubblar man på ord i tidningar som är lite roliga. Ta t ex ett trossamfund. Är det ett samfund som bara finns i Trosa? Eller är det månne så att det bara är till för tjejer som har trosor? Jag bara undrar.

På tal om inget så finns det i Eskilstuna för övrigt en stadsdel som heter Snopptorp...

Av Lazarus - 11 januari 2009 11:18

Såg just herrarnas slalom. Ylva N är så kallad expertkommentator. Plötsligt säger hon att killarna den senaste tiden har lagt ner mycket träning på att ta sig ner !?!? Vad tränade dom på innan? Att ta sig upp i liften? Nåja, det var nog inte det Ylva menade, men det lät onekligen lite kul. Men det ska bli kul den dagen då grabbarna lärt sig åka fort och rät också. Då kan det ju bli kul at titta på utförsåkning igen. Såg förresten min store idol Ingemar Stenmark på TV. Reportern sa då något om alla hans vinster och då speciellt när han slog alla med över 4 sekunder. Då säger den alltid lika lugne Ingemar: "Nja, jag tror fortfarande att det var något fel på klockan den gången". Det är stort det. Då har man distans.  

Presentation

Omröstning

Vinket program är bäst?
 Allsång på Skansen
 Allsång på Liseberg
 Ser inte dom programmen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards