Alla inlägg under februari 2009

Av Lazarus - 12 februari 2009 09:20

Ja det finns säkert någon fin benämning på en svågers son, men jag är ganska risig på sånt. Det är inte heller det hela ska handla om, utan om just M. Han och några av hans kompisar är ute och reser sedan några dagar. Det gör att jag lever med en ständig klump i magen. Släkt är ju släkt. Men det är något grabbarna har bestämt sig för och inget jag kan göra mer än att på www.blaeffo.com läsa hur det går. M kommer där att skriva så ofta han kan och han skriver ganska kul. Så passa på att res med genom att läsa hans reseskildring.

Av Lazarus - 12 februari 2009 09:13

Ja, egentligen blir detta hurrarop lite konstigt. Men det är så här. I natt väcktes jag av att telefonen ringer och en av mågarna talar om att vi fått ett barnbarn till. Det som gör det lite konstigt är att den 12/2 föddes även min, sedan ett drygt halvår, bortgångne svärfar. En svärfar som höll otroligt mycket av min dotter och vice versa.

Så kanske finns det ett gud ändå som på detta sätt vill visa att livet alltid går vidare och genom detta barn vill låta svärfars ande leva vidare.

Jag vet att det kanske låter konstigt, men det är väl i s f lika konstigt att ett barn väljer att komma 2 veckor för tidigt när det har ytterligare 364 dagar att välja på.

Själv tycker jag väl att det hade varit betydligt värre att födas i morgon - fredagen den 13:e.

Av Lazarus - 11 februari 2009 17:53

En riktig pissdag har det varit. Att man varit arbetslös ett tag börjar väl ta ut sin rätt. Speciellt så här på vintern. Dessutom finns det ju unga jobb just nu. Men nu har jag tagit in såjorden, så i morgon ska jag så de första tomaterna och lite annat. Det ska väl bli vår även i år. Kommer bara våren igång så har man ju massor att göra på tomten. Men just nu är det som sagt döläge med det mesta.

Av Lazarus - 11 februari 2009 09:25

Förre boxningsvärldsmästare George Scott väljer at gå på Ingos begravning i s f att delta i Lets dance. OK, han kan hinna med båda, men det förutsätter att det inte uppstår några som helst hinder på vägen. Att välja Ingos begravning i s f en fånig TV-tävling är stort. George ska ha all min respekt. En bra och trevlig kille. Vem sa at boxare är konstiga. Tillta på George, Ingo och Paulo Roberto. Vilka killar!

Av Lazarus - 8 februari 2009 11:50

Melodifestivalen tycker jag den här gången var en ganska likartat soppa. Det var väl ingen som stack ut direkt utom Caroline av Ugglas.

Själv tycker jag väl så här:

Nina Söderquist: Hallo, den typen av låtar gjorde öststaterna för 5-6 år sedan och vann. Varför plagiera?

Jonathan Fagerlund: Kanse inte en melodifestivalsvinnare, men ganska bra låt. Den blir bättre när en av tjejerna lärt sig spela på gitarren. Nu hade hon gitarrhalsen bara något at hålla i.

Shirley Clamp: Har aldrig gillat henne. Vet inte varför, men det kanske bara är lite FÖR hurtigt. Sen försökte hon vinna ett år genom att nästintill vissa sina bröst. Jag år inte på sånt. Men Hallo, vad gjorde hon igår?! Det var ju inte två rätta toner efter varann.

Scotts: Sköna killar, men en otroligt tjatig text. Den duger på svensktoppen, men inte i Europa.

Emilia: Jag gillar inte Emilia, men måste säga att det var en av de bättre låtarna. Den kan gå långt i Globen.

Alcazar: Men sluta nu, det är ju bara en upprepning av andra Alcazarlåtar. Det är ju inget nytt.

Caroline af Ugglas: Äntligen någon som ställer upp med en låt utan att snegla åtsidorna "hur det ska vara". Att det sen inte blir en Europahit är en annan sak. En tjej som står för det hon gör och gör det bra.

Marie Sernerholt: Det duger inte att se snygg ut i vita kläder. Det finns 1000 likadana låtar i Europa.

Vi får väl hoppas att det blir bättre de följande veckorna.



Av Lazarus - 7 februari 2009 17:36

Nuförtiden ska alla sportprogram ha en reporter PLUS en så kallad EXPERTKOMMENTATOR. Kan dom inte skippa dom snart.

Stig Strand är ju en trevlig prick, men ofta är han helt ute och seglar. För någon dag sedan åkte Zettel ner för pisten och Strand tyckte att det gick för sakta. Han blev knäpptyst när hon gick upp i en klar ledning. Idag var det Pernilla Wiberg som trodde hon kunde allt. Trodde att Herman Maier skulle floppa. Han kom 6:a, vilket är kanonbra. Hon trodde att Miller skulle vinna och han kom efter Maier.

För någon dag sedan pratade dom med Broorken. Malmö-Nybro skulle sluta 2-2 och att Nybro skulle vinna på straffar. Vad händer? det blev något i stil med 7-2 för Malmö.

Sluta gissa, experter. Jag kan också gissa, men kallar mig för den delen inte för expert.

Av Lazarus - 7 februari 2009 17:33

Har varit en ganska vanlig lördag. Störtlopp på skidor var ju givet. Sen byggde jag en CD-hylla av en del virke jag hade i bon. Har väl i stort sätt 1000 CD-skivor och de kräver sin plats. Nu ska jag skynda mig at duscha för att därefter äta, kolla på Inter och sen på Melodifestivalen. Ja, ja, jag vet att du inte tittar på den. Ingen gör det som man pratar med. Trots det har de miljoner som kollar. Kul lördagsunderhållning.


Av Lazarus - 6 februari 2009 22:08

Tycker mer och mer om det programmet, ja Skavlan menar jag. Idag var det verkligen bra. Nåja, de kunde ju ha skippat den där engelskan. Gå där och skrävla om sina erövringar. Men i övrigt var det ju ypperligt bra gäster Skavlan hade i kväll.

NU ska jag fortsätta på min bok som har legat nere ett tag.


Presentation

Omröstning

Vinket program är bäst?
 Allsång på Skansen
 Allsång på Liseberg
 Ser inte dom programmen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards