Alla inlägg under februari 2009

Av Lazarus - 5 februari 2009 10:43

Verkar som vissa missuppfattade mitt lilla inlägg. Därför ett klargörande. Om de är bögar eller inte lägger jag ingen aspekt på. De får vara vad de vill så länge de roar publiken. Vilket de gör. Jag går ju inte och titta på fotboll för att kolla på killar utan för att se fotboll. I så fall borde jag ju bara kolla på tjejfotboll. Jag tror att folk måste bli mycket mer toleranta och inte slå ner på folk så fort de är lite annorlunda. Ta After Dark till exempel. Låt dom ha vilken läggning de vill. De är otroligt professionella i det de gör. Om sen någon sätter sig i mitt knä bjuder jag på. Det är nog bara de som inte är trygga i sig själv som ryggar tillbaka. Jag säger bara, titta på dom så får ni se själv. De är värda det.

Av Lazarus - 3 februari 2009 09:10

Idag är mitt äldsta barnbarn hos oss. Hon är 2 år, men klok som minst 3. Man kan prata med henne och hon har svar på det mesta. Det enda är att hon pratar ideligen. Det är ju inte allt man förstår. Jag fattar inte att min dotter glömde att skicka med ett lexikon eller undertexter som på TV. Alltid glad och snäll. Jag har tre egna barn, men kan inte påminna mig om att någon var så här snäll, fast de också oftast var snälla. Mitt barnbarn grinar aldrig när hon ska lägga sig och kan ligga i en timme och prata och sjunga för sig själv när hon ska sova. Detsamma gäller när hon ska vakna. Fast då kan kan hon ibland ropa på mormor eller morfar. Kommer man inte på en gång sätter hon sig ner i sängen och väntar. Älskar henne.


Av Lazarus - 1 februari 2009 14:09

Läst förra veckan en pocket som heter "Såld" som handlar om en tjej som blev såld till åra typer i Ryssland som hora. Har du svaga nerver ska du inte läsa den. Den var ruggig. Speciellt som man vet att det var verklighet och är fortfarande verklighet. Alla ni killar som på ett eller annat sätt köper sex, läs boken först. Den gör säkert att ni kommer på andra tankar. Själv vet jag inte ens var hororna finns, eller hur fulgubbarna känner igen dom. Men boken gav en ganska klar bild av hur saker och ting går till. Så läs boken och agera. Ser ni mycket manlig trafik till något hus eller lägenhet så ring polisen. Förr eller senare räddar kanske just du en tjej från att gå under i skiten.


Presentation

Omröstning

Vinket program är bäst?
 Allsång på Skansen
 Allsång på Liseberg
 Ser inte dom programmen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards