Alla inlägg den 16 juli 2008

Av Lazarus - 16 juli 2008 00:00

Ringde hem. Frugan ligger magsjuk. Nu får man bara hålla tummarna att det inte sprider sig till mig. Av någon anledning så blir jag alltid mycket sjukare än hon när hon smittar mig. Precis som hon inte tar ut allt, utan spar det värsta till mig. Så det är inte för inte man bävar lite inför dom närmaste 2 dygnen. Magsjuka, jo jag tackar......

Av Lazarus - 16 juli 2008 00:00

Ja, lille George skulle väl ha dagens ris varje dag egentligen. Men jag såg lite om Guantanamofångarna och undrar vad det hela ska tjäna till. Jag tror också att han själv undrar över det, men inte kommer ur det hela. Här sitter en kille som greps 2003 och då var 15 år för att ha dödat en amerikansk soldat i krig. Hur många tyskar, koreaner, vietnameser, irakier m fl har amerikanska soldater dödat de senast 50-60 åren? Tror någon att grabben blir bättre av att sitta på Guantanamo? Fan Bush är du helt knäpp i kolan? Killen kommer ju bara bli ännu mer hatiskt inställd till västerlandet och då speciellt till USA. Om och när dom kommer ut är det ju tickande bomber som utlöser sig förr eller senare.

Det hade varit mycket bättre att redan från första dan behandla dom som människor och ge dom utbildning i t ex hur västerlandet fungerar. Visar det sig att de tar emot lärdomen så bör de få ett tidsbestämt straff. Det ska självfallet vara lika långt som alla amerikanska soldater får när dom skjuter någon annan i krig. Eller?

Nej, enda orsaken till att Bush har Guantanamo kvar och soldater i Irak är att han vill att amerikanerna tittar åt det hållet i s f att se hur det är fatt i deras eget land. Lille Bush har suttit i snart 2 perioder vid makten. 2 perioder där det bara gått utför för USA. Det blir inget dukat bord som Obama kommer till. Det är då en sak som är säker.

Bush, lyssna på Pinks låt om dig. Den är rätt slående.

Av Lazarus - 16 juli 2008 00:00

Rullande stenarnas Ronnie Wood har stuckit från sin fru Jo. Jag hittade några bilder på Jo och tycker väl att hon ser rätt hygglig ut. Och vad gör Ronnie? Han får ihop det med en 19 årig ryska. Men lilla ryska, vem du nu är. Vad ser du hos Ronnie, mer än att han är kändis och troligen har massor av stålar? Han ser ju fan ut som ett russin och är tydligen rätt törstig också. Och vad ser Ronnie i tjejen? Ja, kanske något lammkött att nuppa ett tag. Men hallå det här är ju patetiskt. Jag brukar inte ha något emot par, oavsett hur stor åldersskillnad det är, men här är det ju inte bara det. Ryskan ( här kommer mina fördomar in ) får säkert vad hon vill av Ronnie, så länge hon ställer upp på det han vill. Är han sedan så törstig som det sägs så kanske han somnar ifrån det hela. Det kan bli rätt dyra nyp för vår käre gitarrist. Jag tyckte du var grym och kanonbra en gång i tiden, men det här är ju löjligt. Det håller inte länge, jag lovar.

Presentation

Omröstning

Vinket program är bäst?
 Allsång på Skansen
 Allsång på Liseberg
 Ser inte dom programmen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards