Alla inlägg den 31 juli 2008

Av Lazarus - 31 juli 2008 00:00

Har snart fått nog av alla kineser och hela Kina. Hur kan vi lägga ett OS i ett land som förtrycker folk, tvångsförflyttar dom, begränsar internet mm mm. Det är ju helt sjukt. Jag trodde att folket åtminstone hade fri läkarvård, men så är tydligen inte fallet.

Bara om du är rik kan du köpa dig läkarvård.

Om du är rik kan du köpa dig en eller två bilar.

Om du är rik kan du skaffa dig mer än ett barn.

Om du är rik....

Vad är kommunism egentligen? Verkar vara samma sak som amerikansk demokrati fast med en annan flagga.

Fick nu senast från en person från Kna veta varför inte Tibet får bli självständigt. Jo, det var för att det då fanns risk att andra provinser skulle ställa samma krav, och man vill inte ha ett nytt Sovjetfall. Det är tydligen också kommunism.

Miljoner barn sätts på barnhem för att föräldrarna flyttas runt där arbete finns. De är i regel borta ett år och har sedan några dagars semester. Sen måste de åka ett år igen. Det är tydligen kommunism.

Företagarna suger ut de fattigaste genom att erbjuda dom enormt låga löner. Passar det inte så får dom sluta. Det finns ju några miljoner som väntar utanför. Det är tydligen kommunism.

Man låser också internet så att man endast kan läsa vissa sidor. Sidor som staten beslutat att de är OK. Det är tydligen kommunism.

Man flyttar ut 3 miljoner kineser från Peking för att ge plats åt nya fina bostäder. Bostäder somde flesta svenskarna skulle bli avundsjuka på. Två badrum, 4 sovrum, Kök med allt du kan tänka dig. Det är tydligen kommunism.

Man förbjuder folk i provinser kring Peking att använda sig av vatten för att det ska rinna till Peking. Det är tydligen kommunism.

Nej, protestera mot eländet i världens folkrikaste land.

Av Lazarus - 31 juli 2008 00:00

Nu är det bara torsdag och fredag kvar innan det är semester. Just nu städar man i vårt landskap, så det är ett djävla liv på dammsugare och skurmaskiner. Jag blir svettig av att bara höra dom där maskinerna.

Presentation

Omröstning

Vinket program är bäst?
 Allsång på Skansen
 Allsång på Liseberg
 Ser inte dom programmen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards