Alla inlägg den 9 januari 2008

Av Lazarus - 9 januari 2008 00:00

Här kastar man ut det ena efter det andra i hopp om att få igång folk. Som nu senast om blondiner. Tidigare om diverse andra saker. Då inställer sig följande frågor.

1. Är det ingen som läser min blogg? Jo, enligt räknaren är det nån enstaka själ om dagarna.

2. Håller alla med? Verkar konstigt.

3. Är man för flat och vill inte stöta sig? Ja, troligen är det nog det som gör det.

4. Eller är det rentav så att inläggen är för snälla? Det går ju att ändra på.

Så då börjar jag då:

A. Blondiner är dummare än folk med annan hårfärg.

B. Lever är gott

C. De som utför hedersmord ska dömas till döden

D. De som har misshandlat någon så svårt att de t ex måste amputera en arm så ska den som misshandla också amputera samma arm eller se till att den skadade under hela livet får en dräglig ersättning av misshandlaren.

E. Föräldrar ska ansvara för sina barn i alla lägen tills de är 18. Vad jag menar är att om t ex barnet har en massa P-böter, skulder mm så ska föräldrarna betala detta. Är det ett barn som t ex misshandlar någon ska föräldrar också delges ett visst ansvar.

F. Negrer är lika intelligenta som vita, bara de får samma chans. De som lever i Afrika har många gånger inte den chans som vi eftersom de sugs ut av de vita storbolagen. Finns det t ex ädelmetaller i ett land köper ett storbolag upp rättigheterna och en massa afrikaner tvingas att ta fram metallen till enormt låga löner. Är det rätt?

G. USA ska inte kunna lägga in sina Veto i t ex FN. Skriver alla på Kyotoavtalet ska USA kunna tvingas skriva på det.

F. Muslimer är också människor, det är bara en del av deras ledare som är odjuren.

G. Israeler ska tvingas att ta bort muren de håller på att bygga och tvingas till att bilda en gemensam regering med alla folk som lever i området. Israeler, judar, palestinier m fl.

H. Om banker lånar ut pengar till folk utan att kolla upp deras ekonomiska möjligheter att betala tillbaka ska få stå sitt kast. T ex SMS-lån.

I. Kvinnor ska inte "med automatik" ha rätt till barnen vid en skilsmässa. Det ska vara samma chans för pappan. Hon ska inte få avgöra besöksfrekvensen.

J. De som upprepade gånger hamnar i fängelse och visar att de egentligen inte klarar sig ute ska efter ett visst antal gånger inte släppas ut mer. Däremot är det bättre att höja dagsböter ordentligt efter betalningsförmåga. Har man ingen betalningsförmåga ska man in i finkan. Men är man rik ska man kunna " köpa " sig fri. Men inte för några 1000 kronor. Nej det ska vara några 100.000:- till kanske några miljoner. Det ska verkligen kännas. Pengarna kan sedan användas till utbildning av fångar som idag bara förvaras. Kan också delas ut till företag som ger fångar som kommer ut chansen till ett jobb. För jag tror att många faller tillbaka till brott för att de inte har ett jobb och inte får en chans de kanske borde ha. Det kanske inte är deras fel alltid att de hamnat där de hamnat. Samhället måste också ta sitt ansvar.

K. Skippa TV-licensen och andra avgifter som i stort alla ändå betalar och bara är dolda skatter. Lägg detta direkt på skatten.

L. Tvinga kommuner och landsting till balanserade budgetar. Inte som nu när man i praktiken stjäl pensionspengar från sina anställda för att slippa höja skatten. En brist som ändå måste betalas senare.


Nu djävla ska väl några vakna till liv och ge beröm eller skälla som f-n.

Presentation

Omröstning

Vinket program är bäst?
 Allsång på Skansen
 Allsång på Liseberg
 Ser inte dom programmen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards